Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Δεν είναι δύσκολο για μένα το γυμνό στο θέατρο, γυμνισμό κάνω και το καλοκαίρι»

Φεβ 12, 2026 - 15:35
 0
Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Δεν είναι δύσκολο για μένα το γυμνό στο θέατρο, γυμνισμό κάνω και το καλοκαίρι»

Ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Καλύτερα αργά” που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24.

Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά “Το παιδί” αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που φέρει ο θεατρικός του ρόλος, αλλά και ο τηλεοπτικός, ως προς τη σχέση που διατηρεί με το γυμνό στην τέχνη του.

“Είναι πιο δύσκολο να είσαι μέσα στο έργο, να πεις αλήθεια μέσα στο έργο. Να υπηρετήσεις αυτό που έχει η Σάρα Κέιν και έχει σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Καραντζάς παρά το να κάνεις γυμνό, νομίζω”.

[embedded content]

“Και ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο “Παιδί” εμφανίζεται ημίγυμνος, αλλά είναι πιο ποζεράς ο Θέμης. Είναι λίγο πιο γυμναστηριακός, του αρέσει να δείχνει το σώμα του και πιο πολύ ζεσταίνεται κιόλας. Ζεσταίνεται πραγματικά γιατί είναι και στο στοιχείο του, δηλαδή όταν κρυώνει όταν φοβάται ή αγχώνεται ενώ γδύνεται όταν νιώθει καλά ακόμα. Το κάνει και μπροστά στο κορίτσι, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, του αρέσει να κυκλοφορεί ξεμπλούζοτος” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση το βράδυ της Τετ΄

Πηγή: zappit.gr

The post Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Δεν είναι δύσκολο για μένα το γυμνό στο θέατρο, γυμνισμό κάνω και το καλοκαίρι» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0