Βικτώρια Χαλκίτη: «Το τραγούδι του Ακύλα δεν με γαργαλάει τόσο πολύ μουσικά»
Στην εκπομπή “Buongiorno” και τη Νάσια Μανέντη μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη. Η τραγουδίστρια και vocal coach μίλησε για την Eurovision, καθώς φέτος “συμμετέχει” με την Kianna, την οποία έχει αναλάβει φωνητικά ενόψει του ημιτελικού.
Η Βικτώρια Χαλκίτη είπε στη συνέχεια: «Στα μηχανήματα πλέον σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να ακούγεσαι τέλεια. Το θέμα είναι ο συνδυασμός μετά, live.
Πώς θα τραγουδήσεις, πώς θα αντεπεξέλθεις, τι vibe θα δώσεις στον κόσμο που σε βλέπει και πόσο άνετα αισθάνεσαι εσύ πάνω σ’ αυτή τη σκηνή».
Όσον αφορά τη συμμετοχή του Ακύλα, η Βικτώρια Χαλκίτη είπε: «Σαν τραγούδι δεν μπορώ να πω ότι μουσικά εμένα με γαργαλάει τόσο πολύ, αλλά σαν προσωπικότητα ο Ακύλας είναι φανταστικός και το πώς χειρίζεται το σώμα του. Με έχει κερδίσει δηλαδή ο ίδιος».
The post Βικτώρια Χαλκίτη: «Το τραγούδι του Ακύλα δεν με γαργαλάει τόσο πολύ μουσικά» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0