Καταδίωξη ΗΠΑ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πέταξε στον αέρα μηχανή
Δραματικό τέλος είχε καταδίωξη υψηλής ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες, όταν εκτός υπηρεσίας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών χτύπησε με το όχημά του έναν αναβάτη μοτοσικλέτας, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε δολοφονήσει συνάδελφό του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μηχανή του δράστη έτρεχε με ταχύτητα που έφτανε τα 270 χλμ/ώρα, ενώ η σκηνή καταγράφηκε από τηλεοπτικά ελικόπτερα, θυμίζοντας κινηματογραφική ταινία δράσης. Όπως φαίνεται στα πλάνα, η σύγκρουση σημειώθηκε τη στιγμή που ο αναβάτης άφησε το τιμόνι για να φτιάξει ένα σακίδιο που κρατούσε, χάνοντας έτσι τον έλεγχο. Το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό, ώστε ο αναβάτης εκτινάχθηκε στον αέρα, προσγειώθηκε με την πλάτη στο οδόστρωμα και γλίτωσε για λίγα εκατοστά από τη μηχανή που κατέληξε δίπλα του.
#BREAKING: Watch as a high-speed police motorcycle pursuit takes a shocking turn when a car deliberately rams into the suspect’s bike. The suspect, who was armed was sent crashing in a dramatic end to the chase. pic.twitter.com/1GZftzmKsz
— R A W S A L E R T S (@rawsalerts) October 27, 2025
Αργότερα έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες, πραγματοποιούσε «νόμιμη επέμβαση» μετά τη δολοφονία του συναδέλφου του. Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν για έναν άνδρα που απειλούσε γυναίκα με όπλο. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο ύποπτος άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον βοηθό σερίφη Άντριου Νούνιεζ, ο οποίος δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο Νούνιεζ, που υπηρετούσε έξι χρόνια στο σώμα, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του —έγκυο στο δεύτερο παιδί τους— και μια δίχρονη κόρη, καθώς και τη μητέρα και τα τέσσερα αδέλφια του.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0