Ιωάννα Παππά: «Φίλος σκηνοθέτης μου έχει πει ότι αν ήμουν στην Αμερική, θα ήμουν πρωταγωνίστρια σε θρίλερ»
Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στο «Νωρίς Νωρίς» και η κουβέντα με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη κύλησε ανάμεσα σε γέλια, μνήμες και εξομολογήσεις.
Ο Κρατερός Κατσούλης χαρακτήρισε το γύρισμα «το πιο δραματικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», σημειώνοντας πως «κλαίγαμε ακατάπαυστα». Κι όμως, όπως είπε η Ιωάννα Παππά, «δεν ξέρω αν δεν γελούσαμε τόσο, δεν ξέρω τι θα ’χαμε πάθει». Το γέλιο λειτουργούσε ως αντίβαρο σε ένα υλικό γεμάτο «στεναχώρια και θλίψη».
Αναφερόμενη στους ρόλους της, σχολίασε με χιούμορ ότι συνήθως είναι «πάντα σε άμυνα» και πως δεν της έχει δοθεί η ευκαιρία «να σκοτώσει έναν άνθρωπο» επί σκηνής. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «εμένα μου έχει πει ένας φίλος μου σκηνοθέτης, που τώρα έχει και πρεμιέρα μια ταινία του, ότι αν ήμουν στην Αμερική, θα ήμουν πρωταγωνίστρια σε θρίλερ».
Τέλος, για τη μητρότητα η Ιωάννα Παππά είπε: «Εγώ έχω συνηθίσει γιατί ξαφνικά όλο αυτό το γίνεσαι μητέρα, σε πιάνουν οι ευθύνες, ξυπνάς νωρίς, θέλεις δεν θέλεις πια. Οπότε δεν άλλαξε κάτι φοβερά. Και επειδή έχει γίνει ομαλή μετάβαση. Εγώ τρέμω την εφηβεία».
Πηγή: zappit.gr
The post Ιωάννα Παππά: «Φίλος σκηνοθέτης μου έχει πει ότι αν ήμουν στην Αμερική, θα ήμουν πρωταγωνίστρια σε θρίλερ» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0