Χρήστος Βαλαβανίδης – Στο νοσοκομείο, για δεύτερη εβδομάδα, ο ηθοποιός: «Δουλεύει ακόμα το ρημάδι»
Γιορτές στο νοσοκομείο φαίνεται πως περνάει ο Χρήστος Βαλαβανίδης, όπως επέλεξε ο ίδιος να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ειδικότερα, δίχως να έχει γνωστοποιήσει τον ακριβή λόγο της εισαγωγής του, ο Χρήστος Βαλαβανίδης δημοσιεύει τα τελευταία 24ωρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σκέψεις και συναισθήματα βρισκόμενος μέσα στο νοσοκομείο.
[embedded content]
“Άλλη μία ανάρτηση από τον έγκλειστο στο Λαϊκό Νοσοκομείο… 12η μέρα” έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025 υπογραμμίζοντας πως “η πρώτη λέξη στην πανανθρώπινη γλώσσα, είναι μία κραυγή: Αχ”.
[embedded content]
“10η μέρα στο Λαϊκό και… δουλεύει ακόμα το ρημάδι. Πες μου, τι θα την κάνεις όλη αυτή τη σοφία που την μαζεύεις τόσα χρόνια; Θα την κάνω δάκρυα στον κήπο. Σε περιόδους αναβροχιάς και ξηρασίας” έγραψε παράλληλα, δυο μέρες νωρίτερα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Πηγή: zappit.gr
The post Χρήστος Βαλαβανίδης – Στο νοσοκομείο, για δεύτερη εβδομάδα, ο ηθοποιός: «Δουλεύει ακόμα το ρημάδι» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0