Χάρης Ρώμας σε Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Ο σπουδαίος παππούς σου είναι πρότυπο για όλους μας»
Κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» έδωσαν ο Χάρης Ρώμας, η Σοφία Παυλίδου και ο Γιώργος Αμούτζας, με αφορμή την παράσταση «Η πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η νέα χρονιά με βρίσκει με την συγκεκριμένη παράσταση και με πολύ καλούς συνεργάτες», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.
Ο Χάρης Ρώμας είπε στη συνέχεια: «Ο τίτλος της παράστασης έχει να κάνει με την ξενοφοβία. Είχα δει τον Γιώργο Αμούτζα στο J2US και μου άρεσε η χαρά που έβγαζε. Ήμουν εξώφυλλο σε ένα περιοδικό με τον Ντίνο Ηλιόπουλο κι έγραφαν “η φινέτσα και η συνέχειά της”».
Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε, επίσης, και στον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Ο σπουδαίος παππούς σου είναι πρότυπο για όλους μας. Είχε πει κάποιος κάποτε ότι θα μπορούσα να αναπτύξω τη δυναμική ενός Λάμπρου Κωνσταντάρα. Έκανα τρεις μέρες να κοιμηθώ».
Πηγή: zappit.gr
The post Χάρης Ρώμας σε Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Ο σπουδαίος παππούς σου είναι πρότυπο για όλους μας» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0