Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: «Η διαφορά ηλικίας είναι απλά νούμερα»
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι το καλοκαίρι που πέρασε ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Με εορταστική διάθεση και χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, το νεόνυμφο ζευγάρι μιλάει για τη γνωριμία του, τη σχέση του, την πρόταση γάμου, το γάμο στο Νυμφαίο της Φλώρινας και τα μελλοντικά τους σχέδια.
«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας σε περίοδο διακοπών. Στην πρώτη μας γνωριμία του απευθύνθηκα στον πληθυντικό. Περνάω όμορφα μαζί του και χαίρομαι που τον έχω στη ζωή μου. Η διαφορά ηλικίας είναι απλά νούμερα», αναφέρει η Ελπίδα Ιακωβίδου.
«Με αγχώνει ακόμα το γεγονός ότι άφησε τη δουλειά της για να έρθει εδώ», συμπληρώνει ο Τζώνη Καλημέρης για τη σύζυγό του, η οποία εγκατέλειψε την Κύπρο.
Η συνέντευξή θα προβληθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 11 το βράδυ, στον Alpha Κύπρου.
[embedded content]
Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου, τον περασμένο Ιούλιο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο χωριό Νυμφαίο, όπου είχαν γνωριστεί.
Πηγή: zappit.gr
The post Τζώνη Καλημέρης και Ελπίδα Ιακωβίδου στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: «Η διαφορά ηλικίας είναι απλά νούμερα» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0