Μεντιλίμπαρ: Τι θα ζητούσε ο τεχνικός από τον Άγιο Βασίλη

Δεκ 19, 2025 - 13:25
 0
Μεντιλίμπαρ: Τι θα ζητούσε ο τεχνικός από τον Άγιο Βασίλη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων είπε και τι ήταν αυτό που θα ευχόταν από τον Άγιο Βασίλη ως «δώρο» λέγοντας ότι θα ήθελε να συνεχίσει ο Ολυμπιακός το ίδιο καλά στον αγωνιστικό δρόμο που έχει χαράξει. Ο τεχνικός των «Ερυθρολεύκων» έκανε δηλώσεις εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας με την Κηφισιά, ο οποίος είναι και ο τελευταίος με τον οποίο θα κλείσει τις αθλητικές υποχρεώσεις για το 2025. Όπως υπογράμμισε θέλει να δει τον Ολυμπιακό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Για το βαρύ πρόγραμμα που προέκυψε μετά και την ολοκλήρωση της League Phase του Κυπέλλου: «Αυτό ακριβώς θέλουμε. Είναι καλό σημάδι και μας αρέσει που συνεχίζουμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα το μυαλό μας είναι στην Κηφισιά και στο πώς θα κερδίσουμε για να πάμε ήρεμοι στις διακοπές. Στη συνέχεια θα έχουμε μια εβδομάδα διακοπές και μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για το Super Cup. Κάπου εκεί θα ξεκινήσουμε να παίζουμε συνεχόμενα κάθε τρεις μέρες. Όμως είμαστε ήρεμοι γιατί έχουμε χρόνο μπροστά μας για να τα προετοιμάσουμε όλα».

Για το ματς με την Κηφισιά: «Θα είναι σίγουρα δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν την ηρεμία που θέλουμε στο διάστημα της διακοπής».

Οι ευχές του για τις γιορτές: «Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι τόσο όμορφη για μας όσο και η προηγούμενη. Να είμαστε όλοι καλά, να περάσουμε ωραίες διακοπές και να ξεκουραστούμε».

Για το τι θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη: «Να συνεχίσουμε όπως είμαστε».

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0