Μαριάννα Κιμούλη: «Έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία με τον πατέρα μου»

Οκτώβριος 28, 2025 - 12:55
 0
Μαριάννα Κιμούλη: «Έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία με τον πατέρα μου»

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε η Μαριάννα Κιμούλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη και τη συμφωνία που έχουν κάνει οι δυο τους.

«Προσπαθώ να λειτουργώ με μια αρχή στη ζωή μου. Προσπαθώ να προστατεύω λίγο τον εαυτό μου από όλο αυτό το κομμάτι, με τα όσα γράφονται στα sites», είπε αρχικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου είχε έρθει πέρυσι και είδε την παραστάση και θα έρθει ξανά και φέτος. Μου είπε την άποψή του, επειδή εγώ του το ζήτησα. Έχουμε κάνει συμφωνία μεταξύ μας, μόνο αν του το ζητήσω εγώ, θα μου πει. Οπότε ναι, σε αυτή την παράσταση, του το ζήτησα».

Πηγή: zappit.gr

The post Μαριάννα Κιμούλη: «Έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία με τον πατέρα μου» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0