Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον τρόπο με τον οποίο έχει αναπτύξει την καλλιτεχνική του επαφή με το κοινό.
Η συνέντευξη προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μια πιο προσωπική ματιά στη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού. Ο Μάινας αποκάλυψε ότι η σχέση του με τον πατέρα του ήταν «πολύ καλή», παρόλο που οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών.
«Είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τον πατέρα μου, αν και με την μητέρα μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Κάτι που σημαίνει πως ήταν ένας επισκέπτης. Είχαμε μια καλή σχέση, βλεπόμασταν ως πατέρας και γιος με αποστάσεις γιατί έμενα με τη μητέρα μου και έτσι δεν υπεισέρχετο εις βάθος στις προσωπικές μου αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση στις αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία. Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο έμπειρος ηθοποιός μίλησε για την ανάγκη συνεχούς ανανέωσης στην καλλιτεχνική διαδικασία.
«Ξοδευόμαστε στη ζωή, ξοδευόμαστε στη σκηνή, επαναλαμβανόμαστε και πρέπει να αντλήσεις από κάπου καινούργια πράγματα. Να σου δημιουργήσουν δηλαδή νέες εικόνες και νέο εσωτερικό κόσμο», υπογράμμισε, αναδεικνύοντας τη σημασία της καλλιτεχνικής αναζήτησης και της εσωτερικής εξέλιξης. Ο Μάινας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την επικοινωνία με το κοινό. «Το κοινό δεν το κοροϊδεύεις ποτέ, αντιλαμβάνεται ότι του λες ψέματα. Δεν θα πω ψέματα, πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό. Δεν το έχω πείσει, δεν το έφερα κοντά σε μένα», παραδέχθηκε ειλικρινά, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της υποκριτικής.
The post Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0