ΣΚΑΪ: Ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου
Νέος διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Η θέση που είχε πάρει την 1η Οκτωβρίου 2024 ο Κωνσταντίνος Ζούλας, πέρασε και πάλι στον κ. Αλαφούζου μετά το ΔΣ της 14/11/2025.
Θυμίζουμε, ότι η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ στις 9 Οκτωβρίου 2025, ανέφερε τα εξής: «Ενόψει της ριζικής ψηφιακής του αναβάθμισης τόσο στον ενημερωτικό, όσο και στον ψυχαγωγικό του τομέα, ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας αναλαμβάνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου τη θέση του Προέδρου και Εντεταλμένου Συμβούλου Ενημέρωσης, διατηρώντας και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ενώ Γενικός Διευθυντής του Ομίλου τοποθετείται ο κ. Βασίλης Κρητικός».
Τελικά, μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έχασε τη θέση του CEO και αυτή επέστρεψε στον Γιάννη Αλαφούζου.
Πηγή: zappit.gr
The post ΣΚΑΪ: Ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0