Σίσσυ Χρηστίδου σε ατάκα όλο νόημα: «Η γιαγιά μου μού είχε βρει στο φλιτζάνι ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ»
Σε μία χιουμοριστική και προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (1/11). Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στη γιαγιά της και στο φλιτζάνι που της είχε πει πριν χρόνια, τονίζοντας πως το όνομα του άντρα της ζωής της θα ξεκινάει από Χ.
«Μετά σκέφτηκα τον Χάρη από το Δημοτικό και λέω “βρε λες να τον έχασα μέσα από τα χέρια μου;”. Δεν ξέρω. Ήταν συμμαθητής μου στο δημοτικό, στη Θεσσαλονίκη, να του στείλω τα φιλιά μου. Δεν τα είχαμε, αλλά εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του. Άλλο Χ στη ζωή μου δεν έχει περάσει. Μου είχε πει ότι είναι ξεκάθαρο. Μήπως είναι… Χ;», συμπλήρωσε με χιούμορ η οικοδέσποινα του “Χαμογέλα και Πάλι”.
Όπως ήταν φυσικό, αυτή της η ιστορία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συνεργάτες της, που δεν έχασαν ευκαιρία να κάνουν τα δικά τους σχόλια στο ίδιο ύφος.
«Γεροντοέρωτας στο μέλλον. Δεν με ακούς τόση ώρα που σου μιλάω, μεταφορικό ήταν το Χ», της επισήμανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
[embedded content]
The post Σίσσυ Χρηστίδου σε ατάκα όλο νόημα: «Η γιαγιά μου μού είχε βρει στο φλιτζάνι ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0