Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουμε άλλα ζευγάρια, όπως η Σοφία Βόσσου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που να χώρισαν και να αγαπιούνται; Βάζω δύσκολα, ε;»

Δεκ 27, 2025 - 17:35
 0
Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουμε άλλα ζευγάρια, όπως η Σοφία Βόσσου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που να χώρισαν και να αγαπιούνται; Βάζω δύσκολα, ε;»

Με αφορμή τα όσα είπε η Σοφία Βόσσου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογέλα και Πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη, σχετικά με τα χωρισμένα ζευγάρια.

«Σκεφτόμουν με αφορμή αυτό που έλεγε τώρα η Σοφία Βόσσου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, πόσα ζευγάρια είναι, πρώην ζευγάρια, που αγαπάνε ο ένας τον άλλον, είναι έτσι αγαπημένα, και μετά στην πορεία της ζωής τους, όπως αυτοί οι δυο ή η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Έχουμε άλλα τέτοια ζευγάρια στην Ελλάδα;

Δεν έχουμε άλλους ε; Να χωρίσουν και να αγαπιούνται. Δεν έχουμε άλλους ε; Δύσκολα βάζω ε; Εμένα με συγκινεί αυτό, το ότι υπάρχει αυτή η αγάπη μεταξύ τους μετά από τόσα χρόνια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουμε άλλα ζευγάρια, όπως η Σοφία Βόσσου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που να χώρισαν και να αγαπιούνται; Βάζω δύσκολα, ε;» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0