Κομοτηνή: Στις 14 Φεβρουαρίου η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση
Ο Δήμος Κομοτηνής και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Νέας Γενιάς θα διοργανώσουν και φέτος τις καθιερωμένες πλέον αποκριάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον σύλλογο “Trelacademy” και τον σύλλογο Εβριτών Ροδόπης.
Συγκεκριμένα:
- Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, παραδοσιακή αποκριά με το μουσικό συγκρότημα “Μπρατίμια/Bratimia”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης.
- Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Trel@cademy.
- Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το ξέφρενο “Kom on Dj πάρτι”.
“Ως Δημοτική αρχή συμπορευόμαστε με τους δύο Συλλόγους, “Trelacademy” και Εβριτών, αλλά και με το σύνολο των ενεργών πολιτών, με σύμπνοια, αλληλοστηριζόμενοι οικονομικά, ηθικά και οργανωτικά, προκειμένου να κάνουμε και φέτος την Κομοτηνή πόλη αναφοράς των Απόκρεων”, σημειώνει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νατάσα Βαφειάδου, και προσθέτει: “Καλούμε τους συλλόγους, τους φορείς και όλους τους συνδημότες μας, να πλαισιώσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους και αυτές τις εκδηλώσεις μας”.
www.ertnews.gr
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0