Κατερίνα Καινούργιου: «Η εκπομπή του Τσουρού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, είχαν έναν κακό λόγο για όλους σε εκείνο το πάνελ και η Νόνη αδικήθηκε»

Νοέμβριος 14, 2025 - 22:15
 0
Κατερίνα Καινούργιου: «Η εκπομπή του Τσουρού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, είχαν έναν κακό λόγο για όλους σε εκείνο το πάνελ και η Νόνη αδικήθηκε»

Τα σχόλιά της για τη Νόνη Δούνια και το προφίλ που έβγαζε προς τα έξω μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Αμέσως μετά τις δηλώσεις του πρώην μοντέλου στην κάμερα της Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια τόνισε πως το μεσημεριανό μαγκαζίνο του MEGA “δεν ήταν και ό,τι καλύτερο”.

«Ήταν πολύ έντονη, είχαν έναν κακό λόγο για όλους σε εκείνο το πάνελ, του το έχω πει και μπροστά του», δεν δίστασε να παραδεχθεί.

«Έβλεπα κάτι σχόλια τότε και έλεγα “ρε παιδί μου, γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, αφού η Νόνη δεν είναι τέτοιος άνθρωπος”. Δεν της ταίριαζε. Αν τη γνωρίσετε από κοντά, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος με πολύ ωραίο λόγο. Εκεί αδικήθηκε», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (14/11).

Πηγή: zappit.gr

The post Κατερίνα Καινούργιου: «Η εκπομπή του Τσουρού δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, είχαν έναν κακό λόγο για όλους σε εκείνο το πάνελ και η Νόνη αδικήθηκε» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0