Κατερίνα Καινούργιου για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Αν ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου, δεν μπορώ να το γνωρίζω, εγώ άλλη εικόνα έχω για τον Δημήτρη κι αυτήν θέλω να κρατήσω»

Δεκ 12, 2025 - 15:35
 0
Κατερίνα Καινούργιου για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Αν ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου, δεν μπορώ να το γνωρίζω, εγώ άλλη εικόνα έχω για τον Δημήτρη κι αυτήν θέλω να κρατήσω»

Θέση μετά τις εκατέρωθεν “βολές” ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να πάρει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η συνέντευξη του πρώην μοντέλου στην εκπομπή της τις προηγούμενες ημέρες πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις μεταξύ του πρώην ζευγαριού, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται εκ νέου επί του ευαίσθητου θέματος το πρωί της Παρασκευής (12/12).

«Εγώ άλλη εικόνα έχω και αυτή θέλω να κρατήσω για τον Δημήτρη γιατί τον συμπαθώ και τον εκτιμώ. Εγώ δεν νομίζω ότι αυτή η συνέντευξη ήταν κακή, δεν εξέθεσε κάπου την Ιωάννα. Τώρα, αν η Ιωάννα, μέσα σε όλα αυτά, βρίσκει ψέματα που είπε ο Δημήτρης, είναι άλλο θέμα. Το ερώτημά μου είναι, πρέπει όλα αυτά να τα πει δημόσια ή πρέπει λίγο να κάνει πίσω για το καλό του παιδιού της; Είναι δικαίωμά της να το κάνει ό,τι θέλει, γιατί αν η ίδια έχει πληγωθεί πολύ, αυτό νιώθει».

«Επειδή αυτά τα παιδιά είναι δημόσια πρόσωπα, δεν ξέρω αν όλο αυτό, μελλοντικά θα κάνει καλό στο παιδάκι. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά και δύο πολλοί καλοί γονείς, οπότε ίσως κάποιες πικρίες πρέπει να τις βάλουν στις άκρες. Δεν θέλω να λέω μεγάλο λόγια, δεν ξέρεις πώς σου τα φέρνει η ζωή, γιατί μπορεί μελλοντικά κάποια πράγματα να τα λουστούμε. Ας μείνουμε απ’ έξω», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

The post Κατερίνα Καινούργιου για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Αν ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου, δεν μπορώ να το γνωρίζω, εγώ άλλη εικόνα έχω για τον Δημήτρη κι αυτήν θέλω να κρατήσω» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0