Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν θα αλλάξω ποτέ την ταυτότητά μου, την έχω κλειδωμένη σε ένα συρτάρι»
Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σαββατοκύριακο” και τον ρεπόρτερ, Αρτ Αντιμιάν, μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις νέες ταυτότητες, το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την προσωπική του ζωή.
Σε ερώτηση για το αν έχει αλλάξει την ταυτότητά του, σύμφωνα με τον προβλεπόμενο νόμο, ο τραγουδιστής απαντά κατηγορηματικά: «Όχι, βέβαια. Την ταυτότητά μου την έχω κλειδωμένη σε ένα συρτάρι. Λεφτά να είχα δεν θα τα έκρυβα τόσο καλά. Όλα αυτά ότι δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε είναι ψέματα».
«Με ρώτησαν “θα πήγαινες σε Gay Pride;”. Λέω όχι. Δηλαδή ο άλλος λέει «εμένα δεν μ’ αρέσει να βλέπω στο δρόμο να φιλιούνται δύο άντρες». Είναι δικαίωμά του. Με το ζόρι να του αρέσει; Ούτε εμένα μου αρέσει», σημειώνει σε άλλο κομμάτι ο Γρηγόρης Πετράκος.
Το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα θα το διάβαζες;
«Όχι, δεν θα το διάβαζα. Δεν θα έχανα τον χρόνο μου να διαβάσω ούτε μυθιστορήματα, αλλά ούτε τώρα βιογραφίες ανθρώπων που δεν τους εκτιμώ και πολύ», σχολιάζει ο Γρηγόρης Πετράκος.
Πηγή: zappit.gr
The post Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν θα αλλάξω ποτέ την ταυτότητά μου, την έχω κλειδωμένη σε ένα συρτάρι» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0