Γιώργος Μαζωνάκης: Νεαρός τον μηνύει για ανήθικες προτάσεις – Είναι εκβιασμός, στρατολόγησαν ψευδομάρτυρες, απαντά ο τραγουδιστής
Μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις κατέθεσε σήμερα (18/12) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ένας 22χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση αφορά καταγγελίες για ανήθικες προτάσεις σε εργασιακό χώρο.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαζωνάκης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου του Χαράλαμπου Λυκούδη, στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για οργανωμένο σχέδιο εκβίασης σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, υποκινούμενο από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
The post Γιώργος Μαζωνάκης: Νεαρός τον μηνύει για ανήθικες προτάσεις – Είναι εκβιασμός, στρατολόγησαν ψευδομάρτυρες, απαντά ο τραγουδιστής appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0