Εριέττα Κούρκουλου: «Φέτος δεν θα κάνω λίστα με στόχους, το μόνο που θέλω είναι να γίνω λίγο καλύτερη»
Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μια προσωπική ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά.
«Σύντομα θα υποδεχτούμε μια νέα χρονιά με νέες προκλήσεις, νέα δεδομένα και εύχομαι ακόμα περισσότερες υπέροχες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Φέτος δεν θα κάνω λίστα με «στόχους».
Το μόνο που θα ήθελα είναι να γίνω λίγο καλύτερη – λίγο καλύτερη στην δουλειά μου, λίγο καλύτερη μαμά, λίγο καλύτερη φίλη, λίγο καλύτερη σύντροφος και λίγο καλύτερος άνθρωπος γιατί στο τέλος της ημέρας μόνο αυτό μετράει.
Ευχαριστώ όλους σας για την καλοσύνη, την αγκαλιά και την εμπιστοσύνη! Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και τύχη ♡︎», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.
Πηγή: zappit.gr
The post Εριέττα Κούρκουλου: «Φέτος δεν θα κάνω λίστα με στόχους, το μόνο που θέλω είναι να γίνω λίγο καλύτερη» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0