Δυναμική πρoβολή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην World Travel Market

Νοέμβριος 11, 2025 - 14:05
 0
Δυναμική πρoβολή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην World Travel Market
london-4

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην World Travel Market του Λονδίνου.

Πρόκειται για μία από τις τρεις σημαντικότερες ετήσιες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, η οποία φιλοξενεί χιλιάδες, εκθέτες και επισκέπτες καθημερινά. 

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνάντηση με την αεροπορική εταιρεία Jet2, όπου επιβεβαιώθηκε η θετική πρόθεση για συνεργασία με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. Στόχος, η έναρξη δρομολογίων της εταιρείας από την Αγγλία προς τον προορισμό της Περιφέρειας μας, με ορίζοντα το 2027.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει δυναμικά το πλάνο τουριστικής προβολής, με επόμενους σταθμούς για τον μήνα Νοέμβριο την έκθεση «PHILOXENIA» στη Θεσσαλονίκη και τη διεθνής έκθεση τουρισμού στη Βαρσοβία.

www.ertnews.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0