Δήμητρα Ματσούκα – Όσα είπε μετά τη σύλληψη και τη νύχτα στο αυτόφωρο: «Δεν εγκλημάτισα»
Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα σχολίασε δημόσια τη σύλληψή της για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μέσω δηλώσεων που έκανε στην εκπομπή Happy Day, λίγες ώρες μετά το περιστατικό.
Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε άγνοια για σημαντικούς κανονισμούς του ανανεωμένου Κ.Ο.Κ., όπως το όριο ταχύτητας και τα πρότυπα για το αλκοτέστ. Κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Δήμητρα Ματσούκα αναγνώρισε τα λάθη της, υπογραμμίζοντας: «Δεν εγκλημάτησα. Δεν είμαι περήφανη για αυτή την ανεπάρκειά μου όσον αφορά συγκεκριμένα πράγματα, αλλά την ίδια στιγμή δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει και κάτι το οποίο είναι μη αναστρέψιμο. Δεν έχω προκαλέσει κάποια βλάβη».
Η ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι «τα πράγματα δεν ήταν αλόγιστα. Είχα μια ανθρώπινη αστοχία αλλά μέχρι εκεί. Το δικαστήριο θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου ώστε να μπορούμε και εμείς να δώσουμε τα ντοκουμέντα. Δηλαδή ότι εγώ πλήρωσα την κλήση την επόμενη ημέρα της αφαίρεσης των πινακίδων και διάφορα άλλα».
Η Ματσούκα τόνισε την ανάγκη ευαισθητοποίησης για τους κανονισμούς: «Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να τα γνωρίζουμε. Ένα από αυτά είναι το όριο ταχύτητας στη Λ. Ποσειδώνος που είναι 50 χλμ. που οι περισσότεροι από εμάς δεν το ξέρουμε και πρέπει να το ξέρουμε. Όπως ότι τα δυο ποτά ξεπερνούν το αλκοτέστ, που και αυτό έχει σημασία να το ξέρουμε».
Κλείνοντας τις δηλώσεις της, επισήμανε ότι «πέρασα στιγμές που δεν είναι ευχάριστες που όμως ωχριούν μπροστά σε δύσκολες στιγμές που μπορεί να περνούν άλλοι άνθρωποι. Το διαχειρίστηκα με υπομονή και σωφροσύνη» είπε στην κάμερα του Happy Day.
The post Δήμητρα Ματσούκα – Όσα είπε μετά τη σύλληψη και τη νύχτα στο αυτόφωρο: «Δεν εγκλημάτισα» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0