Από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Καινούργιου: «Ειδικά φέτος, αυτό το δέντρο έγινε με πολλή, πολλή αγάπη»
Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στολίζοντας το εντυπωσιακό δέντρο στο διαμέρισμά της.
Η παρουσιάστρια, που διανύει μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον στολισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το αποτέλεσμα, γεμάτο φως και χρώμα, εντυπωσίασε, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη. «Ειδικά φέτος, αυτό το δέντρο έγινε με πολλή, πολλή αγάπη και του χρόνου με υγεία φίλοι μου», έγραψε στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.
The post Από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Καινούργιου: «Ειδικά φέτος, αυτό το δέντρο έγινε με πολλή, πολλή αγάπη» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0