Αντιδρά η Ελισάβετ Σπανού: «Δεν θέλω να περνάει ότι είμαι ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας»
Την Ελισάβετ Σπανού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την Παρασκευή. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα καθημερινότητα με το παιδάκι της καθώς και για τις δυσκολίες της μονογονεϊκότητας.
“Στα 43 μου έμεινα έγκυος φυσικά ενώ πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω. Το είχα απολέσει σαν σκέψη, σκεφτόμουν ότι δεν θα μου συμβεί. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίου και, σκεφτόμουν, αν κάποια στιγμή θελήσω, θα το προσπαθήσω. Δεν το περίμενα ότι θα μου συμβεί, γι’ αυτό και οι αποφάσεις που πήρα μετά ήταν διαφορετικές”.
“Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για το γεγονός πως μιλάω ανοιχτά για τη μονογονεϊκότητα. ίσα ίσα που, από όταν μίλησα γι’ αυτό το πράγμα, με έχουν προσεγγίσει πάρα γυναίκες που βιώνουν παρόμοια ή πολύ πιο δύσκολα πράγματα από μένα. Δεν θέλω να περαστεί ότι είμαι ένας τύπος που βγαίνω και διαφημίζω αυτό το πράγμα, με ρωτάνε και απαντάω. Δεν θέλω να περνάει ότι είμαι ο ιππότης ή ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας και βγαίνω και μιλάω γι’ αυτό” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελισάβετ Σπανού στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Πηγή: zappit.gr
The post Αντιδρά η Ελισάβετ Σπανού: «Δεν θέλω να περνάει ότι είμαι ο σταυροφόρος της μονογονεϊκότητας» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0