Ακύλας – Η πρώτη αντίδραση μετά την κυκλοφορία του video clip «Ferto»: «Έχω δει σχόλια που έχουν ενθουσιαστεί όλοι – Θα πέσει καλό promo»
Ο Ακύλας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό την κυκλοφορία του νέου του video clip «Ferto», μοιράζοντας τις σκέψεις του στον Πάνο Παπαδόπουλο και στην κάμερα του Breakfast@Star. Η συζήτηση αφορούσε όχι μόνο την πρώτη αντίδραση των θαυμαστών, αλλά και τα επόμενα βήματα προώθησης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2026.
Η Πρώτη Αντίδραση από το Κοινό
Ο Ακύλας εξέφρασε την χαρά και την συγκίνηση του για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Περίμενα με ανυπομονησία την κυκλοφορία. Ήταν τόσες οι μέρες που ανυπομονούσα να ακούσω τις απόψεις του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το video clip «Ferto» έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει θετικές κριτικές, με το κοινό να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένο.
«Από αυτά που έχω δει στα social media, όλοι φαίνεται να ενθουσιάζονται. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα», δήλωσε ο καλλιτέχνης, υπογραμμίζοντας τη σκληρή δουλειά της ομάδας του. Η θετική αντίδραση από το κοινό επιβεβαιώνει τις προσδοκίες του, καθώς η δημιουργικότητα και η επιμέλεια είναι εμφανείς στην παραγωγή.
Στρατηγική Προώθησης για τη Eurovision
Ο Ακύλας αποκάλυψε πως προγραμματίζονται έντονες προωθητικές ενέργειες στο εξωτερικό. «Έχουμε κάποιες προγραμματισμένες επισκέψεις σε Βρυξέλλες και Όσλο, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλές λεπτομέρειες», είπε προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στο κοινό. Η δέσμευσή του για την προώθηση αναδεικνύει τη σοβαρότητα της προσπάθειάς του, καθώς προετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή στη Eurovision.
«Σχεδιάζουμε καλό promo», είπε, σημειώνοντας τη σημασία αυτής της καμπάνιας για την ενίσχυση της παρουσίας του στην Ευρωπαϊκή σκηνή. Το γεγονός ότι το «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, προσθέτει πίεση αλλά και επιθυμία για επιτυχία.
Σκηνική Παρουσία και Εκπλήξεις
Όσον αφορά τη σκηνική παρουσία στη Eurovision, ο Ακύλας προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λέγοντας «Δεν θέλω να σπογγάρω τίποτα, θέλω να είναι έκπληξη». Αυτό το μυστήριο γύρω από την εμφάνισή του ενισχύει την προσμονή για την παρουσίαση του τραγουδιού. Προφανώς, ο καλλιτέχνης είναι αποφασισμένος να προσφέρει μια αξέχαστη παράσταση.
Σε ερώτηση αν θα δούμε τη μητέρα του να συμμετέχει στη σκηνική παράσταση, ο Ακύλας χαμογέλασε και είπε: «Η μαμά δεν είναι για τη σκηνή. Αλλά μπορεί να έρθει μετά, αν όλα πάνε καλά». Αυτή η προσωπική αναφορά προσθέτει μια τρυφερή πινελιά στην αφήγηση, αποκαλύπτοντας την οικογενειακή του υποστήριξη.
Σημαντική Συμβολή της Ομάδας
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ακύλας αναγνωρίζει την υποστήριξη και την επιμέλεια της ομάδας του. «Όλοι δούλεψαν σκληρά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε. Η συνεργατική προσπάθεια είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιτυχία ενός καλλιτέχνη, ειδικά σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πεδίο όπως η Eurovision.
The post Ακύλας – Η πρώτη αντίδραση μετά την κυκλοφορία του video clip «Ferto»: «Έχω δει σχόλια που έχουν ενθουσιαστεί όλοι – Θα πέσει καλό promo» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0