Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας – Θράκης αποφασίζει για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής
Πέντε θέματα περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη της επερχόμενης, δεύτερης για το 2026, τακτικής συνεδρίασης, του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, στην Κομοτηνή.
Από αυτά, ξεχωρίζουν τα εξής:
- Έγκριση Προγράμματος Τουριστικής Προβολής, με εισηγητή, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής, Νικόλαο Ευκαρπίδη.
- Παράκαμψη Προβατώνα του κάθετου οδικού άξονα “80” της Εγνατίας Οδού, Αρδάνιο-Ορμένιο, με εισηγητή, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Ευάγγελο Πουλιλιό.
- Έγκριση ή μη, της συμμετοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο “Δίκτυο Συμμαχίας Ευρωπαϊκών Περιφερειών για την Ανθεκτικότητα των Υδάτινων Πόρων και την Ετοιμότητα στην Κλιματική Αλλαγή” (“Alliance of European Regions on Water Resilience and Climate Change Preparedness”), με εισηγήτρια, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού, Μαρία Χαμητίδου.
www.ertnews.gr
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0