Ναταλία Γερμανού: «Ακόμα έχω το άγχος αν θα είμαι αντάξιά του πατέρα μου»
Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, η Ναταλία Γερμανού αφιέρωσε τις σκέψεις της στον πατέρα της, τον εμβληματικό δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που γιορτάζει την επανέκδοση των βιβλίων του από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η Ναταλία, σε συνέντευξή της σε ψυχαγωγικές εκπομπές, εξέφρασε τη βαθιά της εκτίμηση για την προσφορά του πατέρα της.
«Αυτή η βραδιά είναι πραγματικά συγκινητική για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τη Διόπτρα που επανακυκλοφορεί τα βιβλία του μπαμπά μου», είπε, με τόνους που αποπνέουν συναισθηματική ένταση. Ακολουθώντας, μοιράστηκε: «Δεν μου λείπει μόνο σαν συγγραφέας και δημοσιογράφος, αλλά ως πατέρας. Με δίδαξε την ειλικρίνεια, την αμεσότητα και την καλοσύνη στη δουλειά. Πιστεύω ότι μου κληροδότησε το χιούμορ και τον γλυκό τρόπο με τον οποίο έδινε συνεντεύξεις.»
Οι προκλήσεις του επωνύμου Γερμανός
Όταν ρωτήθηκε αν το διάσημο επώνυμο «Γερμανός» της έχει ανοίξει πόρτες στην αρχή της καριέρας της, η Ναταλία απάντησε με ειλικρίνεια: «Φυσικά. Θα ήταν ψέμα να πω διαφορετικά. Σίγουρα οι πόρτες ανοίγουν όταν έχεις ένα επώνυμο που σε βοηθά. Ωστόσο, πόσο διαρκεί αυτό; Τριάντα χρόνια στο χώρο είναι πολλά. Ακόμα νιώθω το άγχος αν θα είμαι αντάξιά του. Ειλικρινά πιστεύω ότι ποτέ δεν θα νιώσω πλήρως αντάξιά του.»
Η Ναταλία, γνωστή για την αφοσίωσή της στο έργο της, δεν φοβάται να μιλήσει για τις προκλήσεις που συνδέονται με το να είναι κάποιος δημόσιο πρόσωπο. Αναφερόμενη στους συνεργάτες της, τόνισε ότι παίρνει στα σοβαρά τα σχόλια που δέχεται. «Δεν ξέρω αν η Γερμανού είναι σχολείο. Πάντως, όποιος περνά από μένα σίγουρα έχει καλή τύχη αργότερα και περνάει καλά. Θα ήμουν αναίσθητη αν δεν στεναχωριόμουν, αλλά καταλαβαίνω ότι κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις με τον δικό του τρόπο.»
Η διαχείριση των σχολίων και των φημών
Η Ναταλία Γερμανού απέναντι στις επικρίσεις ή σε αρνητικά σχόλια, επιλέγει να τα φιλτράρει και να τα επανεξετάσει. «Αυτά τα κατανοώ, τα συζητώ και όλα επιστρέφουν στη φυσιολογική τους ροή», δήλωσε. Η ικανότητά της να διαχειρίζεται τις προκλήσεις της δημόσιας ζωής την βοηθά να διατηρεί την ψυχραιμία της και να προχωρά.
Ένα θέμα που απασχολεί πρόσφατα τη δημοσιότητα είναι οι φήμες γύρω από πιθανές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής της. Η Ναταλία, απαντώντας σχετικά, σχολίασε με χιούμορ: «Τα βλέπω, αλλά από τη στιγμή που δεν ισχύουν αυτές οι φήμες, απλώς χαμογελώ». Στη συνέχεια, με την χαρακτηριστική της αίσθηση του χιούμορ, προσέθεσε: «Θα αλλάξω όλους! Να πάμε όλοι μαζί Μαλδίβες!»
The post Ναταλία Γερμανού: «Ακόμα έχω το άγχος αν θα είμαι αντάξιά του πατέρα μου» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0