Χαλάνδρι: Ολοκληρώνεται η πιστοποίηση και ανακατασκευή των παιδικών χαρών της πόλης
Ο Δήμος Χαλανδρίου προχωρά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας νέας πιστοποίησης για το σύνολο των 35 παιδικών χαρών της πόλης, προσφέροντας ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές για τα παιδιά και τις οικογένειες της περιοχής. Τις τελευταίες ημέρες άνοιξαν ξανά για το κοινό τρεις παιδικές χαρές στην οδό Ολύμπου και Εδέσσης, που ανακατασκευάστηκε πλήρως, στην πλατεία Κιοσέ, στις οδούς Κοραή και Γιασεμίων, όπου πραγματοποιήθηκε μερική ανακατασκευή, και στην οδό Ποταμού Καλαμά και Κάλβου. Με την επαναλειτουργία αυτών των χώρων, πλέον λειτουργούν 33 σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές στην πόλη.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται η διαδικασία πιστοποίησης και για τις παιδικές χαρές στις οδούς Αγρινίου και Φιλελλήνων, στην πλατεία Αγίας Λαύρας, που ανακατασκευάστηκε πλήρως, και στη νέα παιδική χαρά στην οδό Δρυοπίδος και Αντωνίου Τρίτση, στο Πάτημα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της έβδομης νέας πλατείας στην περιοχή, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους και συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.
Παράλληλα, ο Δήμος Χαλανδρίου έχει προχωρήσει στην πλήρη ανακατασκευή οκτώ παιδικών χαρών, με συνολικό προϋπολογισμό 612.800 ευρώ, επενδύοντας στην ποιότητα ζωής και στην ασφάλεια των παιδιών της πόλης. Με αυτές τις ενέργειες, επιβεβαιώνεται η δέσμευση για ασφαλείς, σύγχρονες και πλήρως λειτουργικές παιδικές χαρές, που αποτελούν χώρους ψυχαγωγίας και ανάπτυξης για τα παιδιά και σημεία συνάντησης για τις οικογένειες του Χαλανδρίου.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0