Πρόκριση του Πανθρακικού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Φεβ 18, 2026 - 17:40
 0
Πρόκριση του Πανθρακικού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών
638743117-2039552956824069-3193234432339231238-n

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε ο Πανθρακικός, επικρατώντας εντός έδρας της αξιόμαχης Νέας Αρτάκης Ευβοίας με 2-0.

Το ματς έφτανε στη λήξη του, και το 0-0 που παρέμενε, προοιωνιζόταν ημίωρη παράταση. Όμως, στο 90΄, ο Τουρατζίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο Σαραντίδης που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, και ο οποίος στο 93΄ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και σφραγίζοντας την πρόκριση.

Έτσι οι πράσινοι στις 11 Μαρτίου θα διεκδικήσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού, σε επίσης νοκ-άουτ αναμέτρηση, ξανά στην έδρα τους, με τον Γιούχτα Αχαρνών Ηρακλείου. Στον άλλο ημιτελικό την ίδια μέρα τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Απριλίου.

Για τους γηπεδούχους του Κώστα Μπεδρελή, ξεκίνησαν οι Τασίδης, Λαρέα, Γιανναράκης, Σεβαστίδης, Μουμίν, Αναστασόπουλος, Ντέμπροβα, Χρ. Παχούμης, Στοΐνοβιτς, Τουρατζίδης και Γκαργκαλατζίδης, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη, οι Σαραντίδης, Ρούτσης, Γκουτσίδης και Σαπνάρας.

Για τους φιλοξενούμενους του Γιάννη Καρβέλη, ξεκίνησαν οι Κίναλης, Καρνάβας, Γαλατάς, Σαάντο, Τσούπρος, Καπετανάκης, Λάσκαρης, Γαργάλας, Γκιόσι, Ρουμπιές και Μηλιώτης, ενώ έπαιξαν ακόμη, οι Ιορδανίδης, Αλεξίου και Μούτσα.

www.ertnews.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0