Καθηγητής – κόφτης Χαλάνδρι: Σοκαριστικό περιστατικό σε κατάληψη σχολείου
Στο ΕΠΑΛ του Χαλανδρίου σημειώθηκε σοκαριστικό περιστατικό, όταν καθηγητής, μπροστά στη διευθύντρια κρατώντας έναν κόφτη πήγε να σπάσει την κλειδαριά, ωστόσο, έπιασε τα δάχτυλα του μαθητή. Το περιστατικό συνέβη προσπαθώντας να τερματιστεί η κατάληψη που είχαν πραγματοποιήσει οι μαθητές. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που είχε ο μαθητής με τη διευθύντρια του σχολείου.
Ο διάλογος του συμβάντος
- Μαθητής: Το χέρι μου ρε
- Διευθύντρια: Πάρε το χέρι σου
- Μαθητής: Άστο, το χέρι μου…
- Διευθύντρια: Πάρτε τα χέρια σας από’ δω
- Μαθητής: Έλα, βγάλ’το με πονάει…
Ο μαθητής διακομίστηκε στο ΚΑΤ, έχοντας υποστεί κάκωση. Μιλώντας στο Star είπε: «Πήγα στο ΚΑΤ και μου είπαν ότι έχω πάθει κάκωση και στα δύο μου δάχτυλα. Ο καθηγητής χρησιμοποιεί τον κόφτη, μου τραβάει το δάχτυλο. Φωνάζω, υποφέρω, του ουρλιάζω “σε παρακαλώ, άφησέ το”, “άφησε το δάχτυλό μου πονάω”, αλλά συνέχισε. Με χλεύασε κιόλας, λέγοντάς μου “αχ, καλέ πονάν τα δαχτυλάκια σου;“», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής. «Με ένα παγερό βλέμμα κι ένα σαρδόνιο χαμόγελο πιάνει το δάχτυλο του γιου μου», είπε ο πατέρας του. Ο 17χρονος μαθητής συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απλή σωματική βλάβη. Δικογραφία για σωματική βλάβη έχει σχηματιστεί σε βάρος της διευθύντριας και του καθηγητή.
Όσα δήλωσε ο πατέρας του 17χρονου
Ο πατέρας του 17χρονου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» τονίζει πως οι καθηγητές είναι επικίνδυνοι και έχουν κακοποιητική και σαδιστική συμπεριφορά. Επιδίδει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στο γεγονός πως ενώ το παιδί του ούρλιαζε από τον πόνο, ο συγκεκριμένος καθηγητής χαμογελούσε. Ο πατέρας του 17χρονου μαθητή κατήγγειλε ακόμη πως αντί να επιβληθεί κάποια ποινή στους καθηγητές, έβαλαν μία ημέρα αποβολή στον γιο του. Αποκάλυψε μάλιστα πως επειδή το παιδί πήγε να ζητήσει πάγο για να βάλει στα δάχτυλά του, του έβαλαν και μονόωρη αποβολή. «Πληρώνονται από την κυβέρνηση για να μεταδώσουν παιδεία στα παιδιά μας αλλά έχουν κακοποιητικές και σαδιστικές συμπεριφορές. Φαίνεται στο βίντεο ο καθηγητής να πιάνει το δάχτυλο του παιδιού μου και να χαμογελάει. Είναι απαράδεκτο, δεν έχω λόγια. Ο γιος μου είναι στο σπίτι σήμερα. Έληξε η κατάληψη. Του έβαλαν μία ημέρα αποβολή γιατί με ενημέρωσε. Είναι ταλιμπάν. Ούρλιαζε το παιδί μου από τον πόνο. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι ούτε να κάνουν μάθημα», τόνισε.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0