Η Νάντια Μουρούζη αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση με τον Χρήστο Κάλοου: «Έφυγα για προσωπικούς λόγους»

Ιαν 14, 2026 - 20:15
 0
Η Νάντια Μουρούζη αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση με τον Χρήστο Κάλοου: «Έφυγα για προσωπικούς λόγους»

Την αποχώρησή της από τη θεατρική παράσταση “Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος: Φωνή εν τη ερήμω” γνωστοποίησε η Νάντια Μουρούζη, εκπλήσσοντας τον συμπρωταγωνιστή της, Χρήστο Κάλοου, και τους υπόλοιπους συντελεστές του έργου.

Η παράσταση επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 14/1 στο Θέατρο Αυλαία και φωτίζει τις τελευταίες στιγμές του Αγίου Ιωάννη μέσα στη φυλακή.

«Έφυγα για κάποιους προσωπικούς λόγους, ήταν πολύ καλοί όλοι οι συνεργάτες, τους αγαπώ πολύ. Ήταν καθαρά προσωπικοί λόγοι που έπρεπε να φύγω και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία», αρκέστηκε να αναφέρει η ηθοποιός.

«Η Νάντια Μουρούζη δυστυχώς αποχώρησε από την παράσταση και για μένα είναι μια έλλειψη γιατί την αγαπώ, την ξέρω χρόνια και εκτιμώ την προσφορά της στο θέατρο. Προφανώς είναι προσωπικοί οι λόγοι, εμένα με λυπεί το γεγονός αλλά η παράσταση θα ξεκινήσει κανονικά στις 20 του Γενάρη και θα αντικατασταθεί ο ρόλος της από τη συνάδελφο, Γωγώ Φάκου», ξεκαθάρισε από την πλευρά του ο Χρήστος Κάλοου στην ίδια πρωινή εκπομπή.

«Μου λείπει που δεν θα την έχω κοντά μου αλλά είναι καλύτερο να αποχωρήσει από το να μπει σε μια λογική να εργαστεί κάπου χωρίς να νιώσει την ανάγκη να καταθέσει ψυχή. Με μένα δεν έχει πρόβλημα και, εφόσον αυτό ένιωσε, καλά έπραξε», πρόσθεσε κλείνοντας ο ηθοποιός για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Νάντια Μουρούζη.

The post Η Νάντια Μουρούζη αποχώρησε αιφνιδίως από την παράσταση με τον Χρήστο Κάλοου: «Έφυγα για προσωπικούς λόγους» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0