Δύο χρόνια χωρίς τον Χάρη Κωστόπουλο – Δημήτρης Κωστόπουλος: «Ήταν πάρα πολύ μεγάλος μαχητής»
Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Χάρη Κωστόπουλου, ενός καλλιτέχνη που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στο λαϊκό τραγούδι.
Με την ευκαιρία αυτής της θλιβερής επετείου, ο αδερφός του Δημήτρης Κωστόπουλος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου, εκφράζοντας τη βαθιά του συγκίνηση και μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του Χάρη.
«Ο Χάρης έχει δύο χρόνια που έφυγε, όμως για μένα δεν θα φύγει ποτέ. Ευτυχώς πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα στη δουλειά του και τα τραγούδια του αγγίζουν πολλούς ανθρώπους. Μέσα μου ζει και θα ζει για όσο βρίσκομαι κι εγώ σ’ αυτή τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά, υποδεικνύοντας την αιώνια επιρροή του αδερφού του στη ζωή του. Ο Δημήτρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη δύναμη και το ήθος του Χάρη Κωστόπουλου.
«Ήταν πάρα πολύ μεγάλος μαχητής. Δεν φοβήθηκε ποτέ. Ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος. Κάποιοι άνθρωποι έρχονται σε αυτή τη ζωή για να μας φωτίσουν», ανέφερε, τονίζοντας την εντυπωσιακή ψυχική του δύναμη, την οποία επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης μάχης του με την ασθένεια. Παράλληλα, υπερθεμάτισε για τον υποδειγματικό ρόλο του Χάρη ως οικογενειάρχη και στήριγμα σε όλους όσους τον γνώριζαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Χάρη Κωστόπουλο είχε ανακαλύψει ο Βασίλης Καρράς, με τον οποίο τους συνέδεε βαθιά φιλία και κουμπαριά.
The post Δύο χρόνια χωρίς τον Χάρη Κωστόπουλο – Δημήτρης Κωστόπουλος: «Ήταν πάρα πολύ μεγάλος μαχητής» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0