Αφγανοί Χανιά: Σκηνές σκληρής βίας στην περιοχή της Θερίσου
Σκηνές σκληρής βίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσου στα Χανιά, όταν τρεις άνδρες αφγανικής καταγωγής ενεπλάκησαν σε άγρια συμπλοκή που προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η αιτία της έντασης δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί. Ωστόσο, η σύγκρουση κλιμακώθηκε γρήγορα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου φέρεται να βγήκε μαχαίρι, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή χτυπημάτων. Η κατάσταση ξέφυγε περαιτέρω όταν χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί.
Ως δράστες έχουν συλληφθεί δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 30 ετών. Θύμα της επίθεσης φέρεται να είναι επίσης ένας 30χρονος, ο οποίος δέχθηκε γρονθοκοπήματα και χτυπήματα με πέτρα, με συνέπεια να σπάσουν δόντια του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μαχαίρι που εμφανίστηκε στην αρχή της συμπλοκής φέρεται να αφαιρέθηκε από έναν εκ των εμπλεκομένων και να πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων.
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα σε συλλήψεις, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στην αιματηρή αντιπαράθεση. Το περιστατικό προστίθεται σε μια σειρά επεισοδίων που προκαλούν προβληματισμό για την έξαρση της βίας σε τοπικό επίπεδο, με τις αρχές να καλούνται να ρίξουν φως στα κίνητρα και τις ευθύνες των εμπλεκομένων.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0