Ακρίτα – Καρανίκας: “Ας του δώσει κάποιος μια θεσούλα στην κυβέρνηση”
Σε τροχιά ανοιχτής σύγκρουσης κινούνται πλέον η Έλενα Ακρίτα και ο Νίκος Καρανίκας, μετά από δημόσια ανταλλαγή σφοδρών χαρακτηρισμών που πυροδότησε νέο κύκλο εσωκομματικής έντασης στον ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους στην κριτική που της άσκησε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξης Τσίπρας, αποκαλώντας τον «λακέ του Άδωνη» και σχολιάζοντας αιχμηρά ότι «ας του δώσει κάποιος μια θεσούλα στην κυβέρνηση να ηρεμήσει». Παράλληλα, σημείωσε πως αυτή θα είναι «η τελευταία φορά» που ασχολείται μαζί του, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασεολογία. Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα ήρθε ως απάντηση σε όσα είχε δηλώσει ο κ. Καρανίκας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7, όπου αναφέρθηκε απαξιωτικά στο πρόσωπό της, χαρακτηρίζοντάς την «influencer» και, σε ακόμη πιο οξεία διατύπωση, «πράγμα».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
Τα έβαλε με τον Τσίπρα, τα έβαλε με τον Πολάκη, τα έβαλε με μένα. Ας του δώσει κάποιος μια θεσούλα στην κυβέρνηση να ηρεμήσει ο λακές του Αδωνη. Όταν είσαι ο Καρανίκας η χειρότερη κατάντια είναι να ζεις με τον χτεσινό εαυτό σου. Κι αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το θλιβερό του το σαρκίο.
Η σύγκρουση συνδέεται με τη δημόσια τοποθέτηση της κ. Ακρίτα σχετικά με επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη Νίκαια. Ο κ. Καρανίκας επέκρινε έντονα τη θέση της, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «επικίνδυνες απόψεις» και ότι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, θα έπρεπε να είχε προχωρήσει ακόμη και σε διαγραφή της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Καρανίκας ανέφερε πως «ένας εκλεγμένος υπουργός σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση δεν μπορεί να αμφισβητείται ως προς το δικαίωμά του να εμφανίζεται δημόσια», σημειώνοντας ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε αμφισβήτηση θεσμικών δικαιωμάτων.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0