Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Οι πιθανές εντεκάδες της σημερινής αναμέτρησης

Μάρ 4, 2026 - 13:25
 0
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Οι πιθανές εντεκάδες της σημερινής αναμέτρησης

Σήμερα στις 18:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» διεξάγεται η εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε θετική πορεία, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην ψυχολογία. Μετά την επεισοδιακή πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη με 3-1 επί του Άρη. Σημαντικό είναι ότι λίγες μέρες πριν είχε επικρατήσει και στην έδρα του ΟΦΗ με 2-0, αποτέλεσμα που θέλει να επαναλάβει σήμερα για να ενισχύσει τη θέση του στην τετράδα.

Με μια νέα νίκη, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα βρεθεί μόνη στην τέταρτη θέση, στο +3 από τον Λεβαδειακό, έχοντας ίδια παιχνίδια. Το θετικό αποτέλεσμα θα δυναμώσει την ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και στη συνέχεια θα επιτρέψει στην ομάδα να εστιάσει στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις. Ωστόσο, η ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Εκτός μάχης είναι οι Σίριλ Ντέσερς, Πέδρο Τσιριβέγια, Γιάννης Κώτσιρας, Μανώλης Σιώπης και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ενώ οι Καρόλ Σβιντέρσκι και Ντάβιντε Καλάμπρια είναι τιμωρημένοι. Η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια πιθανότατα θα οδηγήσει σε rotation, με παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στον Άρη να επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Η αποστολή των «πράσινων» περιλαμβάνει: Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Κάτρης, Τουμπά, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Σισοκό, Κοντούρης, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται από τη σημαντική νίκη επί της ΑΕΛ Novibet στο Παγκρήτιο, που τον ανέβασε στην έκτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Άρη. Με τον Ατρόμητο και τον Βόλο μόλις έναν βαθμό πίσω, η σημερινή αναμέτρηση είναι καθοριστική για τη μάχη του γκρουπ 5-8. Ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στους Ζήση Καραχάλιο (τραυματίας), Μπόρχα Γκονζάλεθ (στην Αργεντινή λόγω γέννησης παιδιού) και Γιάννη Αποστολάκη (τιμωρημένος). Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Λίλο, Χριστογεώργος, Κατσίκας, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Αθανασίου, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Κρίζμανιτς, Κανελλόπουλος, Βούκοτιτς, Μπαΐνοβιτς, Ανδρούτσος, Νέιρα, Νους, Φούντας, Ρομάνο, Σενγκέλια, Θεοδοσουλάκης, Σαλσέδο και Ισέκα.

Πιθανές ενδεκάδες:

  • Παναθηναϊκός (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Γεντβάι, Ίνγκασον, Τουμπά, Πελίστρι, Μπακασέτας, Σάντσες, Κυριακόπουλος, Ταμπόρδα, Ζαρουρί, Τετέι

  • ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Κωστούλας, Λαμπρόπουλος, Κρίζμανιτς, Σενγκέλια, Κανελλόπουλος, Ανδρούτσος, Αθανασίου, Νους, Φούντας, Σαλσέδο

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0