Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στου Ζωγράφου: Στο ΚΑΤ με διάσειση, αναζητείται ο δράστης
Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στου Ζωγράφου, όταν οδηγός ΙΧ επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 39χρονο οδηγό αστικού λεωφορείου εν ώρα υπηρεσίας. Το επεισόδιο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτυλίχθηκε γύρω στις 05:30 στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής 230 (Ακρόπολη–Ζωγράφου).
Η αφορμή φέρεται να ήταν ασήμαντη: πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εκνευρίστηκε επειδή ο οδηγός του λεωφορείου δεν άναψε φλας. Ακολούθησε φραστικός διαπληκτισμός, ο οποίος ξέφυγε γρήγορα από τα όρια, με τον οδηγό του ΙΧ να χτυπά άγρια τον εργαζόμενο των ΟΑΣΑ, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο και το σώμα. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την Αστυνομία. Το περιστατικό προστίθεται σε μια σειρά συμβάντων επιθετικότητας στον δρόμο, με εργαζομένους στα μέσα μεταφοράς να βρίσκονται συχνά εκτεθειμένοι σε λεκτικές και σωματικές επιθέσεις κατά την εκτέλεση του έργου τους.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0