Μαχαίρωμα Περιστέρι: Νεκρός 37χρονος σε κλαμπ

Τραγικό τέλος είχε τα ξημερώματα της Δευτέρας η νυχτερινή έξοδος ενός 37χρονου άνδρα βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι έξω από κλαμπ στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν ο άνδρας, που διασκέδαζε στο κατάστημα, βγήκε για λίγο έξω προκειμένου να συνομιλήσει με άλλο άτομο. Κανείς δεν φανταζόταν ότι μέσα σε λίγα λεπτά η χαλαρή στιγμή θα εξελισσόταν σε αιματηρή τραγωδία.
Ο 37χρονος δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και κατέρρευσε αιμόφυρτος στο δρόμο. Περαστικοί και θαμώνες ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε εσπευσμένα στο «Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας». Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα βαριά του τραύματα.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της επίθεσης και τα αίτια που την προκάλεσαν. Παράλληλα, εξετάζονται μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες του φονικού.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;






