Rikki για το Agapi: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα “παιχνίδι” που έφτιαξα με τον μπαμπά μου»

Ιαν 21, 2026 - 11:35
 0
Rikki για το Agapi: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα “παιχνίδι” που έφτιαξα με τον μπαμπά μου»

Στον Εθνικό Τελικό της Eurovision επιστρέφει ο Rikki με το κομμάτι «Agapi». Ο τραγουδοποιός κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης 20/1 και μίλησε για την προετοιμασία, την περσινή εμπειρία του και την έμπνευση πίσω από το τραγούδι.

«Τον τελευταίο χρόνο γνώρισα πολλούς σημαντικούς ανθρώπους εδώ πέρα, ευτυχώς, ήμουν πολύ τυχερός. Δούλεψα μαζί τους, πολλές ωραίες στιγμές. Μπορώ να πω, αν και δεν έγιναν όλα λόγω της Eurovision. Κίνησε το ταξίδι πολύ όμορφα», είπε αρχικά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Για την περσινή του παρουσία στον τελικό, ο Rikki είπε: «Ευτυχώς δεν ήμουν 18, ήμουν 28 πέρσι, οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να μπω σ’ αυτή τη νοοτροπία. Είχα μάθει να λειτουργώ με άγχος και πέρασα πολύ καλά. Εγώ μάλιστα έτρεχα γύρω γύρω από όλους τους υπόλοιπους πέρσι και τους ενοχλούσα».

Πηγή: zappit.gr

The post Rikki για το Agapi: «Αυτό το τραγούδι είναι ένα “παιχνίδι” που έφτιαξα με τον μπαμπά μου» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0