Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στον δανεισμό του Κουιαμπάνο από Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί δυναμικά στη μεταγραφική αγορά, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Κουιαμπάνο. Πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό μπακ που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αγωνίζεται ως δανεικός στη Μποταφόγκο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Βραζιλία, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, σε μια κίνηση που ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη τους προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Κουιαμπάνο, με πλήρες όνομα Λουίς Εντουάρντο Σοάρες ντα Σίλβα, θεωρείται ποδοσφαιριστής με έντονα επιθετικά χαρακτηριστικά, στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει στη θέση του.
Ο νεαρός μπακ υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2025 συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ έως το 2029, ωστόσο παρέμεινε στη Μποταφόγκο, όπου είχε ενεργό ρόλο. Μέσα στο 2025 κατέγραψε 47 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ, αριθμοί ιδιαίτερα υψηλοί για αμυντικό. Στο παρελθόν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκρέμιο, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Βραζιλίας. Η πιθανή άφιξή του στον Πειραιά αναμένεται να επηρεάσει τις ισορροπίες στο αριστερό άκρο της άμυνας, με το μέλλον του Μπρούνο Ονιεμαέτσι να τίθεται υπό συζήτηση, καθώς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από την Τουρκία.
Σύμφωνα με τον @christofidellis,
ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον 22χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Κουϊαμπάνο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
• Η Νότιγχαμ τον απέκτησε το καλοκαίρι έναντι 6 εκ. ευρώ από την Μποταφόγκο.
• Είχε μείνει όμως δανεικός στην ομάδα του… pic.twitter.com/NZcAn6751t— Kostas Terzopoulos (@Kwstas_trzpls) January 7, 2026
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0