Νίκος Στραβελάκης: «Δεν μου αρέσει το τραγούδι του Ακύλα» – Μίνα Καραμήτρου: «Κι εμένα καθόλου»
Με το Ferto του Ακύλα ξεκίνησαν τη σημερινή τους εκπομπή στο ΟΡΕΝ ο Νίκος Στραβελάκης και η Μίνα Καραμήτρου.
«Σου αρέσει;», ρώτησε ο Νίκος Στραβελάκης τη συμπαρουσιάστριά του, με τη Μίνα Καραμήτρου να του απαντά κοφτά και άμεσα: «Όχι, καθόλου».
«Ούτε εμένα. Εμείς είμαστε, βέβαια, και μιας ηλικίας. Δεν μου αρέσει το τραγούδι, συγγνώμη. Μου αρέσει η Eurovision αλλά εγώ είμαι του πιο μελωδικού», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.
«Άλλο το ένα, άλλο άλλο. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα, Ελλάδα είναι», τόνισε η Μίνα Καραμήτρου.
Ωστόσο, όταν η συζήτηση στράφηκε στην Έλενα Παπαρίζου και την ιστορική της νίκη το 2005, η Μίνα Καραμήτρου δεν δίστασε να σχολιάσει: «Τι συγκρίνουμε τώρα; Καμία σχέση. Είναι σαν να συγκρίνουμε τρόλεϊ και μούσμουλα, που λέει και ο γιος μου».
The post Νίκος Στραβελάκης: «Δεν μου αρέσει το τραγούδι του Ακύλα» – Μίνα Καραμήτρου: «Κι εμένα καθόλου» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0