Έκλεψαν αυτοκίνητο από την Ξάνθη και διέρρηξαν καταστήματα στη Ροδόπη

Ιαν 21, 2026 - 13:20
 0
Έκλεψαν αυτοκίνητο από την Ξάνθη και διέρρηξαν καταστήματα στη Ροδόπη
ASTYNOMIKO MEGARO KOMOTHNHS

Τα στοιχεία πέντε ανδρών, οι οποίοι στις 23 Δεκεμβρίου 2025 διέρρηξαν καταστήματα και επιχειρήσεις στην Κομοτηνή και σε χωριά της Ροδόπης, ταυτοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής, και σε βάρος τους σχημάτισαν σχετική δικογραφία,.

Όπως προέκυψε κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένης έρευνας των αστυνομικών, οι δράστες, έχοντας συστήσει εγκληματική συμμορία, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει από την πόλη της Ξάνθης, μετέβησαν στην πόλη της Κομοτηνής και σε οικισμούς της Ροδόπης όπου προέβησαν σε συνολικά δέκα διαρρήξεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

www.ertnews.gr

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0