Δρομολόγια τραμ: Αλλαγές στη Γραμμή 6 – Ποιες στάσεις δεν θα λειτουργήσουν
Προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια της Γραμμής 6 του τραμ, που εκτελεί το δρομολόγιο Πικροδάφνη – Σύνταγμα, θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Παρασκευή (23/1), σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΣΑ. Οι τροποποιήσεις κρίθηκαν αναγκαίες λόγω εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο πλαίσιο παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της περιοχής. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των συρμών δεν θα πραγματοποιείται σε ολόκληρο το προβλεπόμενο μήκος της γραμμής, με αποτέλεσμα να διαφοροποιείται ο τερματικός σταθμός των δρομολογίων.
Ειδικότερα, από την έναρξη της κυκλοφορίας έως και τις 15:00, τα δρομολόγια της Γραμμής 6 θα τερματίζουν στη στάση «Φιξ» και θα εκτελούνται αποκλειστικά στο τμήμα Πικροδάφνη – Φιξ – Πικροδάφνη. Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από σχετικό αίτημα της Ανάπλασης Δημοσίων Χώρων Α.Ε., στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Ο ΟΑΣΑ επισημαίνει ότι πρόκειται για προσωρινή ρύθμιση, η οποία αποσκοπεί τόσο στην ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών όσο και στην ομαλή λειτουργία του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών, περιορίζοντας την ταλαιπωρία των επιβατών στο μέτρο του δυνατού.
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα εξυπηρετούνται οι στάσεις:
- Λ. Βουλιαγμένης
- Ζάππειο
- Σύνταγμα
Ο ΟΑΣΑ καλεί το επιβατικό κοινό να προγραμματίσει έγκαιρα τις μετακινήσεις του και να λαμβάνει υπόψη τις προσωρινές αλλαγές.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0