Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Ναταλία Γερμανού: «Και οι άνδρες πλέον αισθάνομαι άσχημα όταν δεν κρατούν τον γάμο τους»

Μάρ 7, 2026 - 18:35
 0
Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Ναταλία Γερμανού: «Και οι άνδρες πλέον αισθάνομαι άσχημα όταν δεν κρατούν τον γάμο τους»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha, το μεσημέρι τoυ Σαββάτου με αφορμή τη σειρά “Το σόι σου”.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός πρωταγωνιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και το διαζύγιο με τη μητέρα του γιου του, Λένα Δροσάκη καθώς και τα στερεότυπα που πλέον υπάρχουν γύρω από το τέλος κάθε σχέσης.

Ειδικότερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “νομίζω πως πλέον, στις νεότερες γενιές, υπάρχει πολύ έντονο και στους άνδρες να αισθάνομαι άσχημα όταν δεν κρατούν τον γάμο τους. Όταν η δική μου η γενιά, γιατί πενηνταρίζω σιγά σιγά, μεγάλωσε με σκληρά πρότυπα”.

“Που δηλαδή ο άνδρας δεν θα κλάψει, δεν θα δείξει το συναίσθημα του. Εννοείται. Μεγαλώνοντας, όμως, συνειδητοποίησα ότι φέρω και γω τις ευθύνες μου και τις αναλαμβάνω για να δω τι μπορώ να κάνω μετά από κει και ύστερα. Δυστυχώς, όμως, υπάρχουν αυτά τα στερεότυπα. Δεν αλλάζουν έτσι γρήγορα τα πράγματα, μέσα σε μια νύχτα.

“Για τη δική μας περίπτωση (σ.σ. με την Λένα Δροσάκη) δεν θα ‘θελα να σχολιάσω τι πήγε λάθος. Αλλά θα ήθελα να πω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, εφόσον επήλθε το διαζύγιο, νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται προς όφελος των δυο αυτών ανθρώπων για να προχωρήσουν και να ‘ναι τώρα μαζί με κοινό τόπο το παιδί” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Ναταλία Γερμανού: «Και οι άνδρες πλέον αισθάνομαι άσχημα όταν δεν κρατούν τον γάμο τους» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0