Βιολάντα δυστύχημα: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της Ελένης Κατσαρού στα Τρίκαλα

Ιαν 30, 2026 - 14:30
 0
Βιολάντα δυστύχημα: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της Ελένης Κατσαρού στα Τρίκαλα

Με βαθιά οδύνη και βαρύ κλίμα, η τοπική κοινωνία των Τρικάλων αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής 30/1 την Ελένη Κατσαρού, μία από τις πέντε εργαζόμενες που έχασαν τη ζωή τους στη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα». Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο.

Η Ελένη, που εργαζόταν επί χρόνια στη Βιολάντα, αφήνει πίσω της ένα μόλις 13 ετών παιδί. Η απώλειά της έχει βυθίσει σε θλίψη τους οικείους της, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους κόρη, αδελφή και φίλη έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Πλήθος ανθρώπων με λουλούδια στα χέρια έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του και την κοινή θλίψη για το τραγικό γεγονός.

Σημειώνεται ότι σήμερα πρόκειται να τελεστεί και η κηδεία της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη-Καραγιάννη στον ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας Τρικάλων, στις 14:00 μ.μ. Εχθές, Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν οι κηδείες των υπολοίπων τριών γυναικών — Σταυρούλας Μπουκουβάλα, Αναστασίας Νάσιου και Αγάπης Μπουνόβα — με πλήθος κόσμου να τις αποχαιρετά σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, εκφράζοντας τη θλίψη αλλά και την επιθυμία για δικαιοσύνη.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0