Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι δηλώσεις του Μανουσάκη για την αίτηση θεραπείας και την παράβαση
Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου, οι δικηγόροι του Στέφανου Τσιτσιπά κατέθεσαν αίτηση θεραπείας. Στην αίτηση αυτή αναφέρουν ότι ο τενίστας άργησε να πατήσει το link από τον gov.gr σχετικά με την ενημέρωση για την υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προκύψει καθυστέρηση στη διαδικασία.
Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Τσιτσιπά
Ο Ελευθέριος Μανουσάκης, δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε στο Live News εξηγώντας τους λόγους της αίτησης. Όπως δήλωσε, «Το αίτημά μας έχει σκοπό να καταδείξει ποιος ήταν ο πραγματικά υπαίτιος για την παράβαση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε από τον νόμο μία συγκεκριμένη προθεσμία να εισφέρει στις αρχές μία υπεύθυνη δήλωση».
Σύμφωνα με τον Μανουσάκη, «Τα στοιχεία που θέσαμε στη διάθεση των αρχών αποδεικνύουν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν ο πραγματικός παραβάτης, αλλά στη θέση του ήταν ο πατέρας του που το δήλωσε και από την πρώτη στιγμή». Ο δικηγόρος πρόσθεσε ακόμη: «Όσο κι αν ακούγεται τρομερό, έχει δίπλωμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς», χωρίς όμως να διευκρινίζει αν το δίπλωμα εκδόθηκε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Δημόσια διάσταση της υπόθεσης
Ο Μανουσάκης υπογράμμισε ότι η διαδικασία απέκτησε ιδιαίτερη διάσταση εξαιτίας της φήμης του τενίστα: «Ας κατανοήσουμε ότι όλη αυτή η διαδικασία πήρε μία διάσταση επειδή ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς».
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0