Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μου αρέσει η εικόνα μου, θα ήθελα να είχα λιγότερα κιλά»
Με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μιλώντας για τα κιλά του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τη δική του οπτική για το θέμα.
Στις δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξομολογήθηκε τα εξής: «Είμαι εδώ για να παρακινήσω να αλλάξουν, αν και δεν είμαι ο κατάλληλος γιατί δεν τα έχω καταφέρει. Θέλω να εμπνεύσω κάποιον να συνειδητοποιήσει τον φαύλο κύκλο που βρίσκεται και να βγει. Είμαι ο κατάλληλος για να σε πείσω να μην τρως, αλλά δεν μπορώ να το εφαρμόσω επάνω μου.
Κάνω ψυχοθεραπεία σταθερά εδώ και 4-5 χρόνια μία φορά την εβδομάδα. Έχω αποδεχτεί ότι δεν πετυχαίνω τον στόχο, όταν θα το νιώσω πραγματικά τότε θα το κάνω. Αν πω ότι δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια θα είμαι ψεύτης».
Πηγή: zappit.gr
The post Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μου αρέσει η εικόνα μου, θα ήθελα να είχα λιγότερα κιλά» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0