Conference League – ΑΕΚ: Στην Φλωρεντία για το θετικό αποτέλεσμα η Ένωση

Νοέμβριος 26, 2025 - 20:05
 0
Conference League – ΑΕΚ: Στην Φλωρεντία για το θετικό αποτέλεσμα η Ένωση

Στην Φλωρεντία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της Ένωσης, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντίνα την προσεχή Πέμπτη (27/11 – 22:00). Ο “δικέφαλος” κατά την διάρκεια των τριών πρώτων αγωνιστικών του Conference League, έχει καταφέρει να συλλέξει τέσσερις βαθμούς (νίκη με την Αμπερντίν, ισοπαλία με την Σάμροκ Ρόβερς, και ήττα από την Τσέλιε), και βρίσκεται στην 15η θέση μεταξύ των 36 ομάδων της League Phase της διοργάνωσης. Για την κρισιμότητα αυτού του αγώνα μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato, ο τερματοφύλακας της της “κιτρινόμαυρης” ομάδας Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Όπως πάντα, μπαίνουμε σε αυτόν τον αγώνα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά είναι σίγουρα αδιανόητο ότι το δύσκολο ξεκίνημα της Φιορεντίνα στο πρώτο μισό της σεζόν θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι κάτι θα αλλάξει για τον αυριανό αγώνα. Γνωρίζουμε τη δύναμη της Φιορεντίνα και ξέρουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, στοχεύουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να δημιουργήσουμε προβλήματα στους Βιόλα”.

Στην ερώτηση του συμπατριώτη του δημοσιογράφου για τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Μπρινιόλι απάντησε: “Στο σημερινό ποδόσφαιρο, με δύο ή τρεις εξαιρέσεις, κανένας παίκτης δεν κάνει τη διαφορά. Ωστόσο, έχουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος στην περιοχή του πέναλτι είναι κάποιος που ξέρει πώς να βάζει την μπάλα στο τέρμα και είναι συνηθισμένος σε αγώνες υψηλού επιπέδου”.

Ο Μπρινιόλι για την κριτική στον Ντε Χέα

Στην ίδια συνέντευξη ο πορτιέρο της Ένωσης κλήθηκε να σχολιάσει την έντονη κριτική που δέχεται ο “συνάδελφός” του τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Νταβίντ Ντε Χέα, από τον Ιταλικό Τύπο. Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να επισημαίνει: “Δεν ξέρω ποιος είχε την λαμπρή ιδέα να ασκήσει κριτική στον Ντε Χέα ανεξάρτητα από το περιστατικό. Ο Μπουφόν, ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν επίσης επικριθεί για μεμονωμένα περιστατικά, και αυτό είναι κατανοητό, αλλά πρέπει να κοιτάξεις πέρα από αυτό.

Ένας παίκτης μόνος του είναι απίθανο να αλλάξει την τύχη μιας ομάδας, προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αλλά αν ήμουν ο αθλητικός διευθυντής οποιουδήποτε κορυφαίου συλλόγου και έπρεπε να επιλέξω τον τερματοφύλακα για να κερδίσει το Champions League, αν είχα την ευκαιρία, θα επέλεγα πάντα τον Ντε Χέα. Ακόμα και σήμερα, είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Παίζει άλλο άθλημα, είναι ακαταμάχητος”, κατέληξε.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0