Τριαντάφυλλος για Κατσούλη – Ρουμελιώτη: «Δεν με κάλεσαν στο γάμο, αλλά δεν με νοιάζει – Μάλλον δεν ήταν αληθινή η φιλία μας»
Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη Eurovision και τα προσωπικά του.
«Η φιλία με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλλον δεν ήταν αληθινή, για να μην κρατήσει», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν με κάλεσαν στο γάμο τους, αλλά δεν με πειράζει, δεν με νοιάζει. Έχω πάει σε γάμους, έχω τραγουδήσει, δεν με νοιάζει καν. Καλά να είναι, να έρθει και το παιδάκι τους και όλα καλά, υγεία».
Για τη Eurovision, ενόψει και των ημιτελικών, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Έχει καλά τραγούδια η Eurovision, μάλλον θα πάει το Ferto. Είναι σπαστικό, όμορφο τραγούδι, έχει την ατάκα».
Για τα προσωπικά του, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Είμαι πολύ καλά! Υγεία και προχωράμε. Τα γκομενικά δεν θα στα πω τώρα, άλλη μέρα».
The post Τριαντάφυλλος για Κατσούλη – Ρουμελιώτη: «Δεν με κάλεσαν στο γάμο, αλλά δεν με νοιάζει – Μάλλον δεν ήταν αληθινή η φιλία μας» appeared first on KontraNews.
Ποια είναι η αντίδρασή σας;
Μου αρέσει
0
Μη Αγαπημένο
0
Αγάπη
0
Αστείο
0
Θυμωμένος
0
Λυπημένος
0
Ουάου
0