Ψωμάκι ΚΕΤΟ καταπληκτικό !!!
ΚΕΤΟ ψωμάκι χωρίς πολλούς υδατάνθρακες απίστευτο σε γεύση κ πανεύκολο !!! Ψωμάκι Κετο καταπληκτικό !!!ΥΛΙΚΑ1.5 κούπα τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου6 αυγά1κουτ γλυκού λιναρόσπορος αλεσμένο3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ από βιολογικά1 κουτ σούπας κοφτό ανθό αλατιού4 κουτ σούπας βούτυρο γίδινοΧωρίζουμε τα αυγά Κρόκους με ασπράδια .Χτυπάμε με μίξερ τα ασπράδια να γίνει μαρέγκα σφιχτή . .ΕΚΤΕΛΕΣΗΜέσα στο μπολ με τους κρόκους ρίχνουμε το αλεύρι αμυγδάλου το αλάτι το μπέικιν το βούτυρο το λιναρόσπορο και χτυπάμε μια με το μίξερ να ομογενοποιηθούν . ( όχι πολύ χτύπημα)Προσθέτουμε τη μαρέγκα κ την ενσωματώνομε με το μείγμα αυγων με σπάτουλα κάνουμε σαν διπλώματα .Βάζουμε σε αντικολλητική μακρόστενη φόρμα το μείγμα Αν δεν έχουμε αντικολλητικό βάζουμε λαδόκολλα .Αδειάζουμε το στρώνουμε ομοιόμορφα κ ψήνουμε αέρα προθερμασμένο φούρνο 190 βαθμούς για 30 λεπτά-Δοκιμάστε με μία οδοντογλυφίδα !! Εξαιρετικό !!!!Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !
Ψωμάκι Κετο καταπληκτικό !!!
ΥΛΙΚΑ
1.5 κούπα τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
6 αυγά
1κουτ γλυκού λιναρόσπορος αλεσμένο
3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ από βιολογικά
1 κουτ σούπας κοφτό ανθό αλατιού
4 κουτ σούπας βούτυρο γίδινο
Χωρίζουμε τα αυγά Κρόκους με ασπράδια .
Χτυπάμε με μίξερ τα ασπράδια να γίνει μαρέγκα σφιχτή .
.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα στο μπολ με τους κρόκους ρίχνουμε το αλεύρι αμυγδάλου το αλάτι το μπέικιν το βούτυρο το λιναρόσπορο και χτυπάμε μια με το μίξερ να ομογενοποιηθούν . ( όχι πολύ χτύπημα)
Προσθέτουμε τη μαρέγκα κ την ενσωματώνομε με το μείγμα αυγων με σπάτουλα κάνουμε σαν διπλώματα .
Βάζουμε σε αντικολλητική μακρόστενη φόρμα το μείγμα
Αν δεν έχουμε αντικολλητικό βάζουμε λαδόκολλα .
Αδειάζουμε το στρώνουμε ομοιόμορφα κ ψήνουμε αέρα προθερμασμένο φούρνο 190 βαθμούς για 30 λεπτά-Δοκιμάστε με μία οδοντογλυφίδα !! Εξαιρετικό !!!!
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !