Τσιμτσιλή: «Κάποια θέματα στην εκπομπή της Καινούργιου “κιτρίνιζαν” γιατί τα επέλεγε η τότε αρχισυνταξία, θα τα κρίνει η ιστορία»

Ιαν 13, 2026 - 20:15
 0
Τσιμτσιλή: «Κάποια θέματα στην εκπομπή της Καινούργιου “κιτρίνιζαν” γιατί τα επέλεγε η τότε αρχισυνταξία, θα τα κρίνει η ιστορία»

Η δεύτερη απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη σχετικά με την παρεξήγηση που προέκυψε με την Κατερίνα Καινούργιου σχολιάστηκε έντονα το πρωί της Τρίτης (13/1) από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της περίφημης εκπομπής την περίοδο της εγκυμοσύνης της Συνατσάκη, που αποτέλεσε αιτία για την αρχική παρεξήγηση. Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, «Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη, μπράβο της. Στάθηκε θαρραλέα απέναντι στους δημοσιογράφους και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είπε ότι δεν ανακίνησε από μόνη της το θέμα αλλά ρωτήθηκε. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να στεναχωρήσει την Κατερίνα και καλά έκανε και το είπε, γιατί και η Κατερίνα το παρεξήγησε και δικαίως». Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι πριν έναν μήνα, όταν η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει στον Fipster, είχε αναφέρει το θέμα του unfollow στην Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο οφειλόταν σε ενόχληση από ρεπορτάζ σχετικό με τους πρώην της. Η εκπομπή της Καινούργιου είχε σχολιάσει αυτό το γεγονός, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η υπενθύμιση του συμβάντος δεν χρειαζόταν στην παρούσα φάση. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τονίσει ότι δεν ευθυνόταν προσωπικά για την επιλογή των θεμάτων που παρουσιάζονται στην εκπομπή της, υπονοώντας ότι η αρχισυνταξία είχε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της θεματολογίας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε, «η Κατερίνα εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι δεν έφταιγε για κάποια θέματα που έπαιζαν στην σκαλέτα. Κάποια θέματα “κιτρίνιζαν”, γιατί υπήρχε η αρχισυνταξία και τα επέλεγε έτσι. Όπως και να ‘χει, αυτά είναι περασμένα και θα τα κρίνει η ιστορία». Η Τσιμτσιλή κατέληξε λέγοντας, «Βλέπω μία ευαισθησία από την πλευρά της Μαίρης να το τελειώσει το θέμα και το εκτιμώ», υπογραμμίζοντας την πρόθεσή της Συνατσάκη να λήξει η διαφωνία.

The post Τσιμτσιλή: «Κάποια θέματα στην εκπομπή της Καινούργιου “κιτρίνιζαν” γιατί τα επέλεγε η τότε αρχισυνταξία, θα τα κρίνει η ιστορία» appeared first on KontraNews.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0