Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Νεκρός 42χρονος σε παράκαμψη

Ιαν 14, 2026 - 10:50
 0
Τροχαίο στην Εθνική Οδό: Νεκρός 42χρονος σε παράκαμψη

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε παράκαμψη της Εθνικής Οδού Θηβών–Λιβαδειάς, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του κάτω από συνθήκες περιορισμένης ορατότητας και αυξημένου κινδύνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη όταν νταλίκα με ρυμουλκό, την οποία οδηγούσε 42χρονος, αναγκάστηκε να κινηθεί μέσω παράκαμψης εξαιτίας εκτροπής της κυκλοφορίας, λόγω μπλόκων στο βασικό οδικό δίκτυο. Το σημείο, όπως αναφέρουν πηγές, δεν διέθετε επαρκή φωτισμό, ενώ το πλάτος του δρόμου ήταν περιορισμένο για τη διέλευση βαρέων οχημάτων.

Κατά την πορεία του, το φορτηγό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατικό όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου οδηγού του αυτοκινήτου. Οι συνθήκες του δρόμου, το μεγάλο μήκος και πλάτος του ρυμουλκούμενου, αλλά και η έλλειψη φωτισμού φαίνεται να συνέβαλαν καθοριστικά στο δυστύχημα, καθώς –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις– το σημείο δεν επαρκούσε για ασφαλή ταυτόχρονη διέλευση των δύο οχημάτων. Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια τοξικολογικών και αλκοολομετρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος, εξετάζοντας τόσο την κατάσταση του οδοστρώματος και τη σήμανση της παράκαμψης, όσο και τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκτροπή της κυκλοφορίας. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για τον άτυχο οδηγό, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ιατροδικαστικός έλεγχος.

Ποια είναι η αντίδρασή σας;

Μου αρέσει Μου αρέσει 0
Μη Αγαπημένο Μη Αγαπημένο 0
Αγάπη Αγάπη 0
Αστείο Αστείο 0
Θυμωμένος Θυμωμένος 0
Λυπημένος Λυπημένος 0
Ουάου Ουάου 0